Loading...

За нас

 

Фирмата ни е еднолично дружество с ограничена отговорност, което бе учредено с цел управлението, както и търговското представяне в интернет на групата онлайн магазини създадени през 2011г.

Отделянето на интернет търговията в отделна фирма бе направено с цел, в новосъздадената компания да е съсредоточена само и единствено в един тип услуги, като по този начин да се гарантира максимално добро обслужване на онлайн магазините управлявани от Криейтив Спот ЕООД, което да задоволи изискванията на нашите потребители, клиенти и партньори.

Онлайн секс магазин "Интимно" е резултат от дълго проучване на пазара, както и потенциалните партньори производители и вносители. След няколко месеца работа се спряхме на вносител, който през последните 10 години се е доказал на пазара не само с разнообразието от висококачествени маркови продукти за пълнолетни като секс козметика: задържащи спрейове, възбуждащи капки, потентори и др; секс играчки: вибратори, дилда, анални играчки, реалистични пенис изливки, cyber skin vibratori и еротично бельо, но и предлага отлично качество на най-ниските цени у нас.

Целта ни в онлайн магазин "Интимно" да можем да предоставим на Вас, нашите клиенти, не само разнообразие от висококачествени маркови продукти за пълнолетни като секс козметика: задържащи спрейове, възбуждащи капки, потентори и др; секс играчки: вибратори, дилда, анални играчки, реалистични пенис изливки, cyber skin vibratori и еротично бельо, но и предлаганите продукти да бъдат на възможно най-ниски цени. Само по този начин можем да сме сигурни, че партньорите ни и Вие, нашите клиенти,  не само качествена стока, но и на максимално добра цена доставени дискретно до посочен от Вас адрес.

 

 

Свържи се с нас