Loading...

Цени и начини за доставка

Уважаеми клиенти,

имаме удоволствието да Ви съобщим, че считано от 20.03.2012г настъпват промени в цените за доставка на поръчки от секс шоп „Intimno”! 

Считано от тази дата въвеждаме възможността Вие, нашите клиенти, да се възползвате от безплатна доставка на стоки за територията на цялата страна!

Как става това?

Всичко, което е нужно е направената от Вас поръчка да е на стойност минимум от 60лв. Тогава няма да заплащате доставката на поръчаните от Вас артикули!

Това не е всичко!

Цената за доставка на всички поръчки на стойност до 60лв ще бъде една за територията на цялата страна – 6,00лв. По този начин ние, от онлайн секс шоп “Intimno” Ви осигуряваме една цена, която не се влияе от това къде трябва да бъде доставена Вашата поръчка, а в същото време е много по-ниска от цените предлагани от по-голямата част от куриерските фирми у нас.

По-долу можете да намерите отговорите на част от най-често задаваните въпроси свързани с цените и начините на доставка и плащане при поръчка в онлайн секс магазин “Intimno” 

1.      Как се извършва доставката на поръчаната стока? 

Поръчките в онлайн секс шоп „Intimno” се доставят с куриерска фирма, като поръчката се изпълнява с „доставка с наложен платеж”.  

2.       Колко е срока за доставка? 

Срока за доставка е до 3 дни. Поръчки подадени в събота, неделя или официални празници се обработват в първият работен ден. При възникнало забавяне ние имаме грижата своевременно да Ви информираме. За повече информация можете да се запознаете с нашите Общи условия.

3.       Къде мога да получа своята поръчка?

Ние ще доставим Вашата поръчка „до врата”, т.е до посочен от Вас адрес. Това може да бъде във Вашият дом, офис или на друг, посочен от Вас, адрес. Именно за това е от изключителна важност при регистрация на своят профил да посочите точен адрес и телефон за връзка.

4.      Каква е цената за доставка?

Цената за доставка на поръчки със стойност до 60лв е 6,00лв.

Всички поръчки над 60лв са с безплатна за клиента доставка!

5.       Как да се ориентирам за стойността за доставка на моята поръчка?

С цел да Ви улесним максимално сме въвели възможността при потвърждение на Вашата поръчка софтуера автоматично да изчислява стойност на доставката.

6.      С коя куриерска фирма извършвате доставки?

Онлайн секс магазин „Intimno” има сключен договор с куриерска фирма „Еконт” за предоставяне на преференциални цени за услуги на клиентите ни. Именно по тази причина можем да Ви предложим на Вас, нашите клиенти, подобни изключително изгодни условия.

7.      Как става плащането?

Доставката на поръчки от онлайн секс шоп „Intimno се извършват с наложен платеж. По този начин Вие заплащате стойността на поръчаните артикули при получаването им от куриер. В случай, че Вашата поръчка е на стойност над 60лв, то сумата, която трябва да платите е само стойността на поръчаните от Вас продукти, а самата доставка е безплатна!

 

Свържи се с нас