Loading...

Клуб "Интимно бонус"

 

КлубИнтимно Бонус

За нас, в онлайн секс шопИнтимно”, Вие, нашите клиенти, сте най-важното. Именно по тази причина решихме да стартираме КлубИнтимно Бонускато още един жест към Вас, които не само са ни избрали за да поръчат, но са ни гласували доверие и са наши лоялни клиенти и пазаруват почти всеки месец от нас.

Какво е КлубИнтимно Бонус”?

Това е специално обособена потребителска група наши клиенти, които пазарувайки не само си подаряват удоволствие, но и трупатИнтимно точки”. НатрупанитеИнтимно точкимогат да разменяни за отстъпка при пазаруване в онлайн секс магазинИнтимно”. По този начин пазарувайки при нас, Вие печелите.

Как мога да се включа в програмата за лоялни клиенти КлубИнтимно Бонус”?

Всичко, което е необходимо е да създадете свой профил в системата. Ако вече имате такъв и сте пазарували при насне се притеснявайте! Ние ще се погрижим да получите своите точки.

Ако до сега не сте били наши клиентиизберете желаният продукт, създайте свой акаунт, а системата ни автоматично ще начисли Интимно точкисъответстващи на стойността на Вашата поръчка.

Как мога да събирамИнтимно точки”?

Лесно е. При всяка Ваша поръчка системата ни ще начислява към потребителският Ви акаунтИнтимно точкиравняващи се на левовата равностойност на Вашата поръчка. Така ако Вашата поръчка е на стойност 100лв, то към акаунта Ви ще бъдат добавени 100 „Интимно точки

Какво мога да правя с натрупаните Интимно точки”?

При следващи пазарувания можете да ползвате натрупаните Интимно точкиза допълнителни отстъпки. 10 Интимно точкисе равняват на 1лв. В онлайн секс шопИнтимноще намерите категория с продукти, които могат да бъдат поръчани с отстъпка от клиенти, които са част от КлубИнтимно Бонус, а ние ще имаме грижата всеки месец Вие да намирате различни продукти, измежду които да направите своят избор. Така ако искате да закупите лубрикант, чиято стойност е 30лв и Вие разполагате с 100 Интимно точкипри потвърждение на поръчката в стъпка 3 ще видите полеОтстъпка с Интимно точки””. Там трябва да въведете броят точки, които искате да ползвате, в случая 100. С натискане на бутонаПриложисистемата сама ще начисли отстъпката в размер на 10лв (в този пример). Ако искате да поръчате повече продукти, един от които е в категория КлубИнтимно Бонуссистемата сама ще разпознае кой е той от добавените в количката Ви и ще начисли отстъпка от неговата цена.

 

 

Свържи се с нас