Loading...

Често задавани въпроси

1.Какъв е срока за доставка?

Срока за доставка е до 3 работни дни.
Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена в тези срокове, поради изчерпване на определен продукт във фирмите вносителки, ще бъдете своевременно уведомени по имейл за срока на закъснението.Моля след получаване на такъв имейл да ни информирате склонни ли сте да изчакате или анулирате поръчката!

2.Как да платя своята поръчка?

Поръчката Ви може да бъде платена по следните начини:
-на куриера при нейната доставка
-чрез банков превод

3.Какви отстъпки се ползват в онлайн магазина?

Отстъпките зависят изцяло от текущите актуални промоции организирани от наша страна. Те могат да варират от процентно намаление на даден продукт, през отстъпки при поръчки над определена сума до безплатна доставка. Подробности за актуалните в момента промоции ще бъдат публикувани както като обновления на страниците на магазина, така и в блога към него. Всички намаления от стандартните цени, процентни отстъпки или разпродажби лесно ще откриете до всеки продукт. Системата ни автоматично извежда стара цена на продукта, нова такава, процентна отстъпка, както и левовата равностойност на сумата, която спестявате ако закупите конкретния продукт. Ако имате въпроси, интересувате се от актуалните ни промоции разгледайте продуктите или просто се свържете с нас ползвайки skype: intimno.net

При интерес от други възможни остъпки при суми над или различни от посочените можете да се свържете с нас или чрез формата за контакт или чрез Скайп бутона в дясната навигационна секция на сайта.

4.Колко струва доставката?

С цел да улесним Вашето пазаруване сме интегрирали опцията за калкулиране стойност на доставка. Имайте предвид, че стойностите са ориентировъчни и могат да варират според тарифата на избраният от Вас куриер, начин на доставка и тн. За точна информация относно стойност на доставката можете да проверите тарифите на куриерската фирма посочени във фирменият им сайт или на телефон за контакт.

 

Свържи се с нас