Loading...
Пенис колан Captain Hood

Пенис колан Captain Hood

Код: pkch


Стандартна цена: 109.00 лв  

Цена: 89.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (18%)
-18%
В наличност

 

ластичен колан с прикрепен към него пенис – нещо, от което се нуждаете в спалнята си!

Вариантите на употреба на това “чудо” на секс индустрията са много, просто разгърнете най-смелите си фантазии! Той е подходящ както за еднополова любов – мужду две дами, така би могъл да послужи и като ваш верен помощник в спалнята. 

Пенис-коланът е протеза, което означава, че при проблеми с ерекцията Вие бихте могли, лесно и безпроблемно, да го наложите върху себе си и да накарате партньорката си да изпита многократни оргазми. Пенисът, който е прикрепен към еластичните гащички, е изработен от екологично чист, медицински силикон.

По цялата си дължина е покрит с невероятно реалистични, изпъкнали вени, а в горната си част завършва с голяма и добре оформена главичка. И за да е още по-реалистичен, той има тестиси, които биха могли да послужат и за допълнителна стимулация по време на вълнуващото преживяване.

Пенис-коланът е снабден с вибрация, която се регулира удобно от дистанционно, прикрепено към него, с тънко и почти незабележимо кабелче. Имате възможността да определяте нейната сила посредством въртящото се копче. Еластичният колан може да се регулира, което го прави подходящ както за жени, така и за мъже. 

Разнообразието е важна част от интимните преживявания, постигнете го с този уникален пенис-колан!

 

Дължина: 18см
Диаметър: 4см
Работи с 2 батерии 1.5V АА
Цвят: розов