Loading...
Безшумен луксозен вибратор Big 5 + Лубрикант на водна основа

Безшумен луксозен вибратор Big 5 + Лубрикант на водна основа

Код: 14009+71020


Стандартна цена: 223.00 лв  

Цена: 169.00 лв

Спестявате: 54.00 лв (24%)
-24%
В наличност

За продуктите в комплекта:

Предлагаме Ви безшумен водоустойчив вибратор!

 Ние от онлайн секс магазин „Интимно” Ви предлагаме изключително разнообразие от класически вибратори на достъпни цени. Материалите, от които са изработени предлаганите модели вибратори са с високо качество и не предизвикват алергични реакции.

Типовете комбинирани вибратори или по-известни като вибратор зайче, са сред най-познатите и търсени типове секс играчки. Причината за интереса към този модел вибратори е най-вече ниската им цена, както и по-големите им опции. Вибраторът-зайче е наречен така, тъй като този тип вибратор разполага с няколко вида скорости, както и различни степени на вибрация.

Освен изключителната вибрация на тази секс играчка, можете едновременно с това да стимулирате и клитора си, което да Ви донесе невероятен оргазъм. Допълнителното вграденият клиторостимулатор в този вид вибратори има точно такава цел – двойното му разклонение стимулира клитора от двете страни, като Вие получавате и двойно по-голямо удоволствие.

Мултифунционалният вибратор BIG 5 SILENT SPUR 3 е снабден с осем различни функции на зайчето и още осем вида вибрация. Намерете любимата комбинация от клитор стимулация и ротация на 5 реда въртящи се перли, които да Ви докарат до невероятна възбуда и максимален оргазъм. 

Насладете се на този невероятен вибратор!

Без притеснение можете да ползвате тази секс играчка под душа, в банята, тъй като е водоустойчива, а безшумната и работа само ще Ви позволи да се отдадете изцяло на изживяването.

Дължина на вибратора: 28,5см
Използваема част: 20,3см
Диаметър: 4см
Работи с четири алкални батерии 2АА
Цвят: лилав

Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и с играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.