Loading...
Вибростимулатор ButterFly + Реалистично дилдо от кибер кожа + Лубрикант на водна основа

Вибростимулатор ButterFly + Реалистично дилдо от кибер кожа + Лубрикант на водна основа

Код: 16010+41010+71020


Стандартна цена: 178.00 лв  

Цена: 119.00 лв

Спестявате: 59.00 лв (33%)
-33%
В наличност

За продуктите в комплекта:

Вибростимулатор ButterFly е уникален по рода си вибростимулатор, гарантиращ множество оргазми!

Тази пеперуда ще пърха нежно върху най-интимните ви зони. Просто закрепете еластичните жартиери върху себе си, така че вибростимулаторът да пасне с клитора. Освен клитора, тя ще стимулира и вагиналната зона. Вече няма да имате нужда от ръцете си, а просто ще се отпуснете и потопите в блаженството, което ще ви създаде тази пеперуда! Имате възможността да се насладите на цели 7, различни един от друг варианти на вибриране, които ще ви създадат ново и приятно усещане! Разнообразете любовната игра или просто се насладете на себе си по един нов и вълнуващ начин!

Благодарение на кибер кожата, Вие можете да се насладите на реални изживявания. На допир тя наподобява кожата на човек, еластична е, хипоалергенна, няма аромат, а удоволствията от продуктите изработени от кибер кожа са неизмерими.

Дилдото, което Ви предлагаме, освен че е изработено от кибер кожа, има много релефни извивки по цялото тяло. Това го превръща в несравним партньор в любовната игра, който никога няма да Ви разочарова. Доверете му се!

Дължина: 21см
Използваема част: 17см
Диаметър: 2см
Цвят: телесен
Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и с играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.