Loading...
Лубрикант на водна основа + Венозен реалистичен вибратор Realistic Vibrator

Лубрикант на водна основа + Венозен реалистичен вибратор Realistic Vibrator

Код: 71020+11004


Стандартна цена: 63.00 лв  

Цена: 49.00 лв

Спестявате: 14.00 лв (22%)
-22%
В наличност

За продуктите в комплекта:

Този тип вибратори са сред най-поръчваните, а и най-евтини вибратори. В тази категория на нашият онлайн секс магазин ще намерите не само вибратори на достъпна цена, но и предлаганите секс играчки са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изпитате неповторими мигове в сексуалните Ви изживявания.

 

Всички играчки за възрастни предлагани в онлайн секс магазин „Интимно” в раздел „Реалистични вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Предлагаме Ви реалистичен венозен вибратор, чиято естествена форма ще Ви накара да изживеете неповторими усещания и да се насладите на хиляди мигове върховна наслада.

Добре оформената му глава и супер изпъкналите вени му придават внушителен вид. При проникване чувствате твърдостта и мъжкия му нрав.

Степента на вибрациите се регулира от потенциометър, разположен в основата му, което го прави удобен и практичен за употреба.

Побързайте, количествата са ограничени! Поръчайте сега!

Дължина на вибратора: 21,5см

Използваема част: 19см
Диаметър: 3,5см
Работи с две алкални батерии 2АА
Цвят: телесен

 

Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и с играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции. 

Cupid Glide Natural е лубрикант, който обезболява, овлажнява и възбужда