Loading...
Вибратор Real Man + Лубрикант Cupid Glide Natural 35ml

Вибратор Real Man + Лубрикант Cupid Glide Natural 35ml + Пенис накрайник

Код: 71020+11009+60016


Стандартна цена: 68.00 лв  

Цена: 55.00 лв

Спестявате: 13.00 лв (19%)
-19%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност

За комплекта:

 

Реалистичните вибратори са сред най-купуваните, а и най-евтини вибратори.

В тази категория на нашият онлайн sex shop ще откриете не само вибратори на изгодна цена, но и предлаганите секс играчки са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изживеете неповторими мигове в сексуалните Ви изживявания.

Всички играчки за възрастни предлагани в онлайн секс шоп „Интимно” в раздел „Реалистичнивибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Real Man е изключително добре изработен вибратор от ново поколение, който се грижи за Вашата наслада нежно и 100% носи безкрайни удоволствия!

Има леко изпъкнали вени и много добре оформена глава. Степента на вибрация се регулира с потенциометър, разположен в основата му.

Вибратор, който всяка дама трябва да притежава!

Не чакайте, а поръчайте сега!

Дължина на вибратора: 21,5см

Използваема част: 19см
Диаметър: 3,2см
Работи с две алкални батерии 2АА
Цвят: телесен

 

Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и с играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.

Super Stretch Silicone Ring е силиконов пенис пристегач. Този супер еластичен пенис накрайник служи освен за задържане на еякулацията и за допълнителна клиторна стимулация. Поставя се непосредствено зад главичката на пениса или в основата му за максимален резултат. Препоръчваме да се поставя с лубрикант на водна основа. За многократна употреба. Предлага се в различни цветове - жълт, светло син, тъмно син, лилав.