Loading...
Водоустойчив вибратор Pink Dreams + Лубрикант на водна основа + Пенис накрайник

Водоустойчив вибратор Pink Dreams + Лубрикант на водна основа + Пенис накрайник

Код: 15005+71020+60016


Стандартна цена: 62.00 лв  

Цена: 39.00 лв

Спестявате: 23.00 лв (37%)
-37%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност

За продуктите в комплекта:

Изработен от висококачествен материал, Pink Dreams може да стане Вашият най-добър приятел, а в неговата компания да се чувствате като истинска принцеса, усетила от най-блажените удоволствия!

Тялото му е изправено и изчистено, честота на вибрациите може да се регулира, освен това е водоустойчив, така че може да го позлвате не само в спланята, а и в банята под душа или във ваната. Препоръчваме преди и след употреба да изплаквате с топла вода и сапун.

Дължина на вибратора: 14см
Използваема част: 11см
Диаметър: 2,5см
Цвят: розов

Работи с една алкална батерия 2АА

Cupid Glide Natural е висококачествен лубрикант на водна основа. Има дълготраен овлажняващ ефект и може да се ползва както с презервативи, така и с играчки за възрастни. Не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.

Super Stretch Silicone Ring е силиконов пенис пристегач. Този супер еластичен пенис накрайник служи освен за задържане на еякулацията и за допълнителна клиторна стимулация. Поставя се непосредствено зад главичката на пениса или в основата му за максимален резултат. Препоръчваме да се поставя с лубрикант на водна основа. За многократна употреба. Предлага се в различни цветове - жълт, светло син, тъмно син, лилав.