Loading...

Афродизиаци

 

Афродизиаците са естествени активатори на сексуалното желание, а секс стимулантите повишават сексуалните ви възможности.

Aфродизиаците притежават свойства, които действат възбуждащо, увеличават сексуалното желание и благодарение на тях се представяте блестящо по време на половия акт. Aфродизиаците могат да са под формата на храна, напитка или аромат.

Думата афродизиак идва от името на гръцката богиня на любовта Афродита. Още в миналото, че до наши дни, хорат са определяли различни продукти като афродизиаци. За разлика от древността, днес работят специалисти в тази област, които чрез медицински изследвания доказват качеството на един или друг афродизиак. Стигнали са до извода, че създаващите сексуално желание продукти,въздействат или върху мозъка или върху определени части от тялото ни.

Дори само с мисъл, с внушение можем да повлияем на либидото си. Друг начин е като чрез препарат или предмет засилим кръвопритока към половите си органи. Доказано е, че някои храни, билки и напитки наистина са афродизиаци, защото стимулират отделянето на хормони.

 

 

Свържи се с нас