Loading...
Amsterdam - Poppers попърс

Amsterdam - Poppers попърс

Код: 075013


Стандартна цена: 24.00 лв  

Цена: 20.00 лв

Спестявате: 4.00 лв (17%)
-17%
В наличност

Нашите отстъпки за количества:

Количество  3+   6+ 
Цена  18.00 лв   16.99 лв 

Amsterdam poppers е еротичен ароматизатор за стая. Попърсът може да се употребява по два начина – като отворите шишенцето и го оставите близо до леглото, или излеете съдържанието в купичка и го оставите да се изпарява. Експерти споделят, че по този начин ласките между партньорите стават изключително приятни и чувствени, а самият оргазъм е по-силен и по-продължителен.

Употребата на попърс като вид стаен ароматизатор има за цел да възбуди сетивата Ви и да допринесе за по-чувствени наслади и тръпнещи удоволствия от половия акт. 

Специално разработената формула на Amsterdam poppers действа ефектно на Вашите усещания и способства за удължаване на сексуалния контакт. Илюзията, която съставките на този попърс създават, се свързва най-вече с възбудата, тъй като, попадайки в дихателната система, изпаренията увеличават притока на кръв в кръвоносните съдове и отпускат мускулатурата. Освен това върховното удоволствие от секса се усеща много по-реално и осезаемо като по този начин еротичният ароматизатор попърс Ви прави много по-чувствителни.
Начин на употреба: Отворете капачката и оставете да се изпарява в проветриво помощение  непосредствено преди полов акт!

Избягвайте директна инхалация, злоупотреба и ненормално продължително излагане!

НЕ ПОГЛЪЩАЙТЕ!

Опаковка: 10мл