Loading...
Пъшкаща вагина от кибер кожа Eva's Pussy Vibe

Пъшкаща вагина от кибер кожа Eva's Pussy Vibe

Код: 081009v


Стандартна цена: 129.00 лв  

Цена: 99.00 лв

Спестявате: 30.00 лв (23%)
-23%
В наличност

На пазара със секс продукти, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат намерени много модели от вагини, които биват предлагани.

Изкуствените вагини в секс магазините могат да бъдат вибриращи вагини и такива без вибрация. Вагините на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели женски изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За допълнително удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава усещането.

В категорията на нашият онлайн sex shop ще можете да закупите както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Eva's Pussy Vibe е за всички любители на нестихващите приятни усещания и емоции. Тази ненаситница има една единствена цел - да доставя върховно удоволствие. 

Тя е невероятна на допир, има анус, вибрира, пъшка и е изработена от кибер кожа, което прави усещането от контакта с нея повече от реално. 

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа и да се почиства след употреба.