Loading...
Вагина Hot Pussy

Вагина Hot Pussy

Код: 081007h


Стандартна цена: 99.00 лв  

Цена: 89.00 лв

Спестявате: 10.00 лв (10%)
-10%
В наличност

На пазара със играчки за възрастни, в различните секс магазини с играчки за възрастни, могат да бъдат открити голямо разнообразие от вагини, които биват предлагани.

Изкуствените вагини в онлайн секс магазините могат да бъдат вибриращи изкуствени вагини и такива без вибрация. Изкуствените вагини на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели женски изкуствени вагини, както и мастурбаторите са изработени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За по-голямо удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от изкуствените вагини имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава усещането.

В категорията на нашият секс магазин с играчки за възрастни ще можете да закупите както голямо разнообразие от вибриращи изкуствени вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на изгодни цени.

Изключително реалистична вагина, която е способна да сбъдне и най-смелите Ви еротични фантазии!

Уникалността й се крие в материала, от който е изработена, а имено – кибер кожа. Щом я докоснете, ще се изумите, колко добре имитира нежната женска плът.

Hot Pussy е създадена единствено и само, за да удовлетвори притежателя си. Изключително реалистична на външен вид, тя има апетитни, розови и перфекно изваяни срамни устни, а отворът й е достатъчно еластичен, за да пасне на всякакъв тип и размер пенис. 

Във вътрешността си Hot Pussy е покрита с релеф, който изключително добре имитира неравностите по вагиналните стени.

А за да е още по-приятно и изумително усещането, тя е снабдена с вибрация, която ви гарантира безброй незабравими мигове на наслада!