Loading...
Вагина в реален размер от кибер кожа

Вагина в реален размер от кибер кожа

Код: 081030


Стандартна цена: 139.00 лв  

Цена: 119.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (14%)
-14%
В наличност
1190 "Интимно точки"

На пазара със секс продукти, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат поръчани голямо разнообразие от вагини, които биват предлагани.

Изкуствените вагини в секс магазините са вибриращи изкуствени вагини и такива без вибрация. Изкуствените вагини в наши дни са на достъпни цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър. З

а по-силно удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от вагините имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава удоволствието.

В категорията на нашият онлайн секс магазин ще откриете както голямо разнообразие от вибриращи изкуствени вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Вагина Pure Indulgence е изработена от кибер кожа в реален размер! Копие е на истинска вагина и на допир няма да усетите разлика от допира с човешка плът. 

Това е благодарение на материала кибер кожа, който най-много се доближава като усещане до човешката кожа. 

Снабдена е с вибрация с три скорости, които ще Ви стимулират и ще Ви доведат до екстаз нееднократно. Влагалището на вагината има специални релефни стени, които ще повишат Вашата чувствителност и усещането и удоволствието ще са неописуеми.

Работи с три алкални батерии АА