Loading...
Вибрираща вагина Лолита

Вибрираща вагина Лолита

Код: 081007l


Стандартна цена: 119.00 лв  

Цена: 99.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (17%)
-17%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност

На пазара със секс продукти, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат намерени много модели от вагини, които биват предлагани.

Изкуствените вагини в секс магазините могат да бъдат вибриращи вагини и такива без вибрация. Вагините на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели женски изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За допълнително удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава усещането.

В категорията на нашият онлайн sex shop ще можете да закупите както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Тази вагина не само изглежда като истинска, но ако я докоснете, ще се удивите колко съвършeно наподобява истинска нежна женска плът! 

Изработена от качествено нов материал, който на допир не се различава от човешката кожа. 

Насладете се на всеки миг удоволствие в нейната компания.