Loading...
Вагина с естествени размери, надупена и пъшкаща

Вагина с естествени размери, надупена и пъшкаща

Код: 082003


Стандартна цена: 149.00 лв  

Цена: 129.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (13%)
-13%
В наличност

На пазара със играчки за възрастни, в различните секс магазини, могат да бъдат купени голямо разнообразие от изкуствени вагини, които биват предлагани. Изкуствените вагини в секс магазините с играчки за възрастни могат да бъдат вибриращи изкуствени вагини и такива без вибрация.

Женските изкуствени вагини на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир. Всички модели вагини, както и мастурбаторите са изработени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите женски изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За по-силно удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от женските изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава усещането.

В категорията на нашият онлайн секс магазин ще намерите както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Тази вагина е изработена от кибер кожа и на допир наподобява допира с човешка плът. Това заедно с реалния й размер я прави съвсем истинска, а усещането и удоволствието от преживяванията с нея неповторими.

Има вибрация и издава пъшкащи звуци, което допълнително ще Ви възбуди и стимулира. Освен това има и анус.

Насладете й се!

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа, а след употрба да се почиства.