Loading...
Вагина Fantasy Pussy, Ass & Vibe

Вагина Fantasy Pussy, Ass & Vibe

Код: 081006v


Стандартна цена: 99.00 лв  

Цена: 89.00 лв

Спестявате: 10.00 лв (10%)
-10%
В наличност

На пазара със играчки за възрастни, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат намерени голямо разнообразие от вагини, които биват предлагани.

Вагините в секс магазините могат да бъдат вибриращи вагини и такива без вибрация. Женските изкуствени вагини на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели женски изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите женски изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За по-силно удоволствие и още по реалистично усещане много от моделите изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която засилва усещането.

В категорията на нашият онлайн секс магазин ще можете да поръчате както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на ниски цени.

Тази вагина не само изглежда като истинска, но ако я докоснете, ще се удивите колко съвършeно наподобява истинска нежна женска плът! 

Изработена от качествено нов материал, който на допир не се различава от човешката кожа. Снабдена е с виброяйце, като вибрацията ще Ви накара още по-силно да изживеете всеки миг удоволствие.

Освен вибрация, вагината има и анус.

Насладете се на всеки миг удоволствие в нейната компания.

Работи с две алкални батерии АА