Loading...
Реалистична вагина Last Pussy

Реалистична вагина Last Pussy

Код: 082029


Стандартна цена: 89.00 лв  

Цена: 69.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (22%)
-22%
В наличност

На пазара със секс играчки, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат закупени много модели от женски изкуствени вагини, които биват предлагани. Изкуствените вагини в секс магазините с играчки за възрастни са вибриращи вагини и такива без вибрация.

Вагините предлагани на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир. Всички модели изкуствени вагини, както и мастурбаторите са изработени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър. За по-силно удоволствие и още по реалистично усещане много от моделите вагини имат релефна вътрешна повърхност, която засилва усещането.

В категорията на нашият онлайн sex shop ще можете да закупите както голямо разнообразие от вибриращи женски изкуствени вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Last Pussy е реалистична пъшкаща вагина изработена от кибер кожа - материал наподобяващ истинска кожа.

Има плътни розови срамни устни и вибрация, която се контролира от дистанционно. Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа и след употреба да се почиства.