Loading...
Реалистична вагина Real Pussy

Реалистична вагина Real Pussy

Код: elm205-420-A


Стандартна цена: 99.00 лв  

Цена: 79.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (20%)
-20%
В наличност

На пазара със играчки за възрастни, в различните секс магазини, могат да бъдат купени голямо разнообразие от изкуствени вагини, които биват предлагани.

Вагините в секс магазините са вибриращи женски изкуствени вагини и такива без вибрация.

Изкуствените вагини в наши дни са на достъпни цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир. Всички модели изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър. За по-голямо удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от вагините имат релефна вътрешна повърхност, която увеличава сексуалното удоволствие.

В категорията на нашият онлайн секс магазин ще намерите както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на ниски цени.

Тази вагина във формата на жена е изработена от кибер кожа. Тя може да бъде навсякъде с Вас благодарение на компактния си размер.

Усещането при контакта с нея е повече от реално, ще се насладите на истински ненадминати удоволствия в нейната компания. 

Вибрацията и пъшкането допълнително ще Ви стимулират, контролират се от дистанционно. 

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа.