Loading...
White Pussy вибрираща вагина

Вибрираща вагина White Pussy

Код: 082006


Стандартна цена: 69.00 лв  

Цена: 59.00 лв

Спестявате: 10.00 лв (14%)
-14%
В наличност

 

На пазара със играчки за възрастни, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат поръчани много модели от вагини, които биват предлагани.

Вагините в секс магазините с играчки за възрастни могат да бъдат вибриращи изкуствени вагини и такива без вибрация. Женските изкуствени вагини в наши дни са на достъпни цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир.

Всички модели изкуствени вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите женски изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър.

За по-голямо удоволствие и още по реалистично усещане голяма част от изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която засилва сексуалното удоволствие.

В категорията на нашият секс магазин ще откриете както голямо разнообразие от вибриращи вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

White Pussy e вибрираща вагина във формата на мини женско тяло. Изработена е от кибер кожа, което превръща сексуалния контакт с нея в реален, тъй като кибер кожата се доближава максимално до усещането при контакта с човешката плът. 

Има вибрация, която се контролира от потенциометър и допълнително ще Ви стимулира и ще Ви възбуди още повече.

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа и да се почиства преди и след употреба.