Loading...
Реалистична вагина

Реалистична вагина

Код: 082001


Стандартна цена: 159.00 лв  

Цена: 129.00 лв

Спестявате: 30.00 лв (19%)
-19%
В наличност

На пазара със секс играчки, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат закупени много модели от женски изкуствени вагини, които биват предлагани. Изкуствените вагини в секс магазините с играчки за възрастни са вибриращи вагини и такива без вибрация.

Вагините предлагани на пазара са на ниски цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир. Всички модели изкуствени вагини, както и мастурбаторите са изработени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа. При вибриращите вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър. За по-силно удоволствие и още по реалистично усещане много от моделите вагини имат релефна вътрешна повърхност, която засилва усещането.

В категорията на нашият онлайн sex shop ще можете да закупите както голямо разнообразие от вибриращи женски изкуствени вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на промоционални цени.

Реалистична пъшкаща вагина изработена от кибер кожа - материал наподобяващ истинска кожа. Има плътни розови срамни устни, многоскоростно виброяйце и с помоща на дистанционно може да контролирате звуците, които тази вагина издава.

Насладете се на реални и неповторими изживявания в нейната компания.

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа и да се почиства след употреба.