Loading...
Реалистична уста от кибер кожа с вибрация

Реалистична уста от кибер кожа с вибрация

Код: 082009


Стандартна цена: 99.00 лв  

Цена: 79.00 лв

Спестявате: 20.00 лв (20%)
-20%
В наличност

На пазара със играчки за възрастни, в различните онлайн секс магазини, могат да бъдат купени голямо разнообразие от женски изкуствени вагини, които биват предлагани.

Вагините в онлайн секс магазините биват вибриращи женски изкуствени вагини и такива без вибрация. Женските изкуствени вагини предлагани на пазара са на достъпни цени, изключително реалистични както като изработка, така и на допир. Всички модели вагини, както и мастурбаторите са направени от кибер кожа, наподобяваща на допир човешка кожа.

При вибриращите изкуствени вагини вибрацията може да бъде регулирана чрез потенциометър. За по-силно удоволствие и още по реалистично усещане много от моделите женски изкуствени вагини имат релефна вътрешна повърхност, която засилва усещането.

В категорията на нашият онлайн секс магазин ще можете да поръчате както голямо разнообразие от вибриращи изкуствени вагини, така и невибриращи, а и много модели мастурбатори на ниски цени.

Реалистична уста създадена от кибер кожа - материал, който на допир се доближава почти изцяло до усещането при контакта с истинска човешка плът. Удоволсвието при мастурбирането е засилено от вибрацията й.

Не се бавете, уверете се сами! 

Има многоскоростно виброяйце. Гласът и вибрацията се контролират от дистанционно.

Препоръчваме да се използва с лубрикант на водна основа и да се почиства преди и след употреба.