Loading...
Вибратор Fatale Vibe

Вибратор Fatale Vibe

Код: 013008


Стандартна цена: 75.00 лв  

Цена: 60.00 лв

Спестявате: 15.00 лв (20%)
-20%
В наличност

 

Защо е така важна G-точката?, може би се питат мнозина.

Защото води до силен оргазъм, при правилно стимулиране.

Според много жени стимулацията на Г-точката води до много по-мощна кулминация, отколкото стимулацията на клитора! G-точката е много чувствително място, с голяма концентрация на рецептори в него и основната му функция е върховно сексуално удоволствие.

Защо да се лишавате от всичко това? Защо да не се отдадете на удоволствие, непознато Ви до сега?

В тази категория на нашият секс магазин ще намерите G-spot вибратори, чиято цел е да Ви помогнат да стимулирате именно своята G-точка. Тези вибратори ще Ви донесат недостигани до сега сексуални изживявания и многократно по-силни оргазми. Не се оставяйте на предубежденията, а си подарете удоволствие, непознато Ви до сега!

Предлагаме Ви висококачествен вибратор, изработен от екологично чист силикон в розов цвят. Този палавник изглежда малък на размери, но върши истински чудеса!

Предназначен е едновременно за клиторна и вагинална стимулация, което го нарежда сред едни от най-добрите видове, които са създавани някога в секс индустрията. 

Клитор стимулаторът му е покрит с релефни власинки, които нежно галят тази толкова чувствителна зона. 

Вибраторът е напълно водоустойчив, което позволява употребата му дори и във вода. Изключително безшумен, той няма да дразни слухa ви, а ще позволи, необезпокоявани, да се потопите в блаженство. Секс играчката притежава мощна вибрация, която се регулира лесно и удобно от потенциометър, разположен в долната част. 

Вибраторът е подходящ за разнообразяване на любовната игра, а също така би могъл да бъде перфектна компания за самотните Ви нощи!

Дължина: 20см

Използваема част: 10см
Работи с 1 батерия 1.5V АА
Цвят: розов