Loading...
Розов G-spot вибратор
  • Розов G-spot вибратор
  • Розов G-spot вибратор

Розов G-spot вибратор

Код: OD-6010GSp


Стандартна цена: 149.00 лв  

Цена: 109.00 лв

Спестявате: 40.00 лв (27%)
-27%
В наличност
1090 "Интимно точки"

 

Изключителен модел луксозен G-Spot вибратор!

На главичката на този вибратор има зърнеста структора, която спомага за допълнителната и много по интензивна стимулация на вашата G-точка, което със сигурност ще ви донесе в пъти по-силни сексуални изживявания от тези, за които може би сте мечтали. О-образната дръжка освен като допълнение към дизайна е и изключително практична. Тя прави този модел вибратор лесен за употреба, като ви осигурява лекота за управление и регулация режимите му на работа.

А като споменахме режими за работа, то трябва да отбележим, че луксозният вибратор разполага със седем режима, които са в състояние да задоволят и най-капризните ви желания.

Като допълнение към всичко това G-spot вибратора е безшумен, водоустойчив, което значи, че можете да се отдадете на своите сексуални фантазии под душа или във ваната. Вибратора дори разполага и с дисплей, на който можете да следите зададеното ниво на вибрация.

Защо да чакате? Поръчайте сега този модел вибратор на изключително изгодната цена, която ви предлага нашият секс шоп!

Ние ви гарантираме, че ще се постараем вашата нова секс играчка да пристигне в максимално кратък срок и в дискретна опаковка!

Дължина: 18см
Използваема част: 12,2см
Диаметър: 3,1см
Материал: Силикон/ABS
Цвят: розов
Батерия: 2 x AAA