Loading...
Безшумен луксозен вибратор Big 5

Безшумен луксозен вибратор Big 5

Код: 014009


Стандартна цена: 219.00 лв  

Цена: 179.00 лв

Спестявате: 40.00 лв (18%)
-18%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност
1790 "Интимно точки"

Ние от онлайн секс магазин „Интимно” Ви предлагаме изключително разнообразие от класически вибратори на достъпни цени. Материалите, от които са изработени предлаганите модели вибратори са с високо качество и не предизвикват алергични реакции.

Типовете комбинирани вибратори или по-известни като вибратор зайче, са сред най-познатите и търсени типове секс играчки. Причината за интереса към този модел вибратори е най-вече ниската им цена, както и по-големите им опции. Вибраторът-зайче е наречен така, тъй като този тип вибратор разполага с няколко вида скорости, както и различни степени на вибрация.

Освен изключителната вибрация на тази секс играчка, можете едновременно с това да стимулирате и клитора си, което да Ви донесе невероятен оргазъм. Допълнителното вграденият клиторостимулатор в този вид вибратори има точно такава цел – двойното му разклонение стимулира клитора от двете страни, като Вие получавате и двойно по-голямо удоволствие.

Мултифунционалният вибратор BIG 5 SILENT SPUR 3 е снабден с осем различни функции на зайчето и още осем вида вибрация. Намерете любимата комбинация от клитор стимулация и ротация на 5 реда въртящи се перли, които да Ви докарат до невероятна възбуда и максимален оргазъм. 

Насладете се на този невероятен вибратор!

Без притеснение можете да ползвате тази секс играчка под душа, в банята, тъй като е водоустойчива, а безшумната и работа само ще Ви позволи да се отдадете изцяло на изживяването.

Дължина на вибратора: 28,5см
Използваема част: 20,3см
Диаметър: 4см
Работи с четири алкални батерии 2АА
Цвят: лилав