Loading...
Мултифункционален перлен вибратор Бобър

Мултифункционален перлен вибратор Бобър

Код: 014004


Стандартна цена: 169.00 лв  

Цена: 139.00 лв

Спестявате: 30.00 лв (18%)
-18%
В наличност

Ние от онлайн секс магазин „Интимно” Ви предлагаме изключително разнообразие от вибратори и играчки за възрастни на ниски цени. Материалите, от които са изработени предлаганите модели класически вибратори са с високо качество и не предизвикват алергични реакции.

Моделите комбинирани вибратори или по-известни като вибратор зайче, са сред най-популярните и търсени типове вибратори.

Причината за интереса към този тип секс играчки е най-вече достъпната им цена, както и по-големите им възможности. Мултифункционалният вибратор е наречен така, тъй като този тип вибратор разполага с няколко типа програми, както и различни нива на вибрация.

Освен изключителната вибрация на тази секс играчка, можете едновременно с това да стимулирате и клитора си, което да Ви донесе невероятен оргазъм. Допълнителното вграденият стимулатор за клитора в този тип вибратори има точно такава цел – двойното му разклонение стимулира клитора от двете страни, като Вие получавате и двойно по-голямо наслада.

Вибраторът Бобър е снабден с три реда въртящи се метални перли и ротиращата глава, които са в състояние многократно да Ви накарат да изпаднете в екстаз и да се насладите на невероятни удоволствия. 

Симпатичното бобърче служи за допълнителна клитор стимулация.

Препоръчваме преди и след употреба да се изплаква с топла вода и сапун.

Дължина на вибратора: 26см
Използваема част: 20см
Диаметър: 3см
Работи с четири алкални батерии 2АА
Цвят: розов