Loading...
Мултифункционален вибратор Зайче

Мултифункционален вибратор Зайче

Код: 014008


Стандартна цена: 195.00 лв  

Цена: 145.00 лв

Спестявате: 50.00 лв (26%)
-26%
В наличност

Ние от sex shop „Интимно” Ви предлагаме изключително разнообразие от дилда на изгодни цени. Материалите, от които са изработени предлаганите модели вибро-стимулатори са с високо качество и не предизвикват алергични реакции.

Типовете комбинирани вибратори или по-известни като вибратор зайче, са сред най-купувани и търсени типове секс играчки.

Причината за интереса към този тип секс играчки е най-вече изгодната им цена, както и по-големите им опции. Вибраторът-зайче е наречен така, тъй като този тип вибратор разполага с няколко типа скорости, както и различни програми на вибрация.

Освен невероятната вибрация на тази секс играчка, можете едновременно с това да стимулирате и клитора си, което да Ви донесе невероятен оргазъм. Допълнителното вграденият клиторостимулатор в този тип вибратори има точно такава цел – двойното му разклонение стимулира клитора от двете страни, като Вие получавате и двойно по-голямо наслада.

Луксозен, мултифункционален вибратор, изработен от екологично чист силикон.

Вибраторът притежава дълго пенисовидно тяло, по дължината на което са разположени 7 реда сребристи перли, които се въртят и създават неописуема наслада.

В допълнение той си има и клитор стимулатор под формата на зайче, което вибрира и стимулира допълнително по време на използване на вибратора.

В долната част на вибратора е разположено удобно, стилно дистанционно, с което лесно ще управлявате силата на вибрация и ще регулирате посоката, в която желаете да се въртят перлите.

Не пропускайте възможността да се поглезите в компанията на това бижу!

Дължина на вибратора: 27,5см
Използваема част: 19см
Диаметър: 3,2см
Работи с четири алкални батерии 2АА
Цвят: лилав