Loading...
Класически вибратор в лилав цвят

Класически вибратор в лилав цвят

Код: PL0712


Стандартна цена: 48.00 лв  

Цена: 36.00 лв

Спестявате: 12.00 лв (25%)
-25%
В наличност
360 "Интимно точки"

Класическите вибратори са сред най-купуваните, а и най-евтини секс играчки. В тази категория на нашият онлайн секс шоп ще откриете не само секс играчки на изгодна цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да се насладите неповторими моменти в сексуалните Ви изживявания.

Не забравяйте, че понякога дори само една секс играчка е достатъчна да внесе липсвалото разнообразие в сексуалните Ви преживявания с Вашият партньор.

Защо да пропускате качествен секс?

Всички играчки за възрастни предлагани в онлайн секс магазин „Интимно” в раздел „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Уникален класически вибратор в така модерната лилава гама!

Той е перфектният любовник, тъй като няма никакви недостатъци, а предимствата му са много!

Purple Lover притежава мощна, двустепенна вибрация, но същевременно с това, той е изключително безшумен, което прави насладата от употребата му пълна!

Purple Lover е изработен от висококачествена пластмаса, в лилав цвят и се отличава с изключително стилен, изчистен дизайн. Формата и размерът му го правят подходящ, както за клиторна стимулация, така и за вагинално или анално проникване.

Напълно водоустойчив е, което го прави лесен за хигиенизиране и позволява употребата му под душа или във ваната. Скоростта на вибрацията се регулира от удобен потенциометър, разположен в долната част на вибратора.

Безспорно, Purple Lover е изключително бижу, което всяка дама трябва да притежава! Дължина: 14.5 см

Използваема част: 12 см

Диаметър: 2.5см

Цвят: лилав

Работи с 1 батерия 1.5V АА