Loading...
Розов вибратор Pink pearl

Розов вибратор Pink pearl

Код: 0110104p


Стандартна цена: 63.99 лв  

Цена: 48.00 лв

Спестявате: 15.99 лв (25%)
-25%
В наличност
480 "Интимно точки"

Класическите, реалистични вибратори са сред най-известните, а и най-евтини играчки за възрастни.

В този раздел на нашият онлайн секс магазин ще имате възможността да не само вибратори на изгодна цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да достигнете до незабравими мигове в сексуалните Ви изживявания.

Не забравяйте, че понякога дори само една секс играчка е достатъчна да внесе липсвалото разнообразие в сексуалните Ви изживявания с партньорът Ви. З

ащо да пропускате невероятен секс?

Всички вибратори предлагани в онлайн секс шоп „Интимно” в раздел „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Предлагаме Ви вибратор, изработен от висококачествен силикон, които не предизвиква алергични реакции.

Големината и формата на този вибратор са в състояние да накарат всяка дама да изживее невероятни оргазми. Силните вибрации на вибратора могат да бъдат регулирани зависейки от Вашето настроение, като така имате възможност да се отдадете на фантазиите си.

Изключително реалистичен вибратор, изработен от екологично чист силикон. Той не е с толкова внушителни размери, но въпреки това ще ви побърка от удоволствие!

По цялата си дължина, вибраторът е покрит с невероятно реалистични, изпъкнали вени, а в долната си част завършва с релефен ринг.

Главата му е средно голяма и добре оформена. Притежава изключително силна вибрация, в две степени, която лесно и удобно може да регулирате от потенциометър, разположен в края на вибратора.

Не пропускайте възможността да изпитате насладите, които доставя този палавник! Дължина на вибратора: 17,5см

Използваема част: 15см

Диаметър: 2,6см

Цвят: розов

Работи с две алкални батерии 2АА