Loading...
Вибратор Lady Finger "Pleasure Kit"

Вибратор Lady Finger "Pleasure Kit"

Код: 015014


Стандартна цена: 29.00 лв  

Цена: 23.00 лв

Спестявате: 6.00 лв (21%)
-21%
В наличност

Класическите вибратори са сред най-известните, а и най-търсените вибратори. В тази секция на нашият онлайн секс магазин ще намерите не само секс играчки на ниска цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да се насладите невероятни моменти в сексуалните Ви изживявания.

Знайте, че понякога дори само една секс играчка е достатъчна да внесе липсвалото разнообразие в сексуалните Ви изживявания с партньорът Ви.

Защо да се лишавате от качествен секс?

Всички секс играчки предлагани в онлайн секс шоп „Интимно” в раздел „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Lady Finger Purple е супер луксозен вибратор. Малък и практичен, удобен е за носене във Вас по всяко време на денонощието!

Въпреки размерите си Lady Finger има мултискоростна вибрация. Готов е да задоволи всеки Ваш каприз и хиляди пъти да Ви отведе на седмото небе. Подоходящ както за клиторна, така и за вагинална стимулация.

Дължина на вибратора: 12см

Използваема част: 10,5см

Диаметър: 2,5см

Работи с една алкална батерия 2АА

Цвят: лилав