Loading...
Водоустойчив вибратор Pink Dreams

Водоустойчив вибратор Pink Dreams

Код: 015005


Стандартна цена: 39.00 лв  

Цена: 33.00 лв

Спестявате: 6.00 лв (15%)
-15%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност

 

Класическите вибратори са сред най-купуваните, а и най-достъпните вибратори. В тази категория на нашият онлайн секс магазин ще намерите не само вибратори на изгодна цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изживеете невероятни мигове в сексуалните Ви изживявания.

Не забравяйте, че понякога дори само един вибратор може да е достатъчен да внесе търсеното разнообразие в сексуалните Ви изживявания с партньорът Ви.

Защо да се лишавате от качествен секс?

Всички секс играчки предлагани в онлайн секс магазин „Интимно” в категория „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Изработен от висококачествен материал, Pink Dreams е изключителен вибратор, който е способен да доведе всяка дама до невероятни оргазми!

Тялото му е изправено и изчистено, честота на вибрациите може да се регулира, освен това е водоустойчив, така че може да го позлвате не само в спланята, а и в банята под душа или във ваната.

Препоръчваме преди и след употреба да изплаквате с топла вода и сапун.

Дължина на вибратора: 14см

Използваема част: 11см
Диаметър: 2,5см
Работи с една алкална батерия 2АА
Цвят: розов