Loading...
Вибратор Red Lover

Вибратор Red Lover

Код: RL0712


Стандартна цена: 37.00 лв  

Цена: 29.00 лв

Спестявате: 8.00 лв (22%)
-22%
В наличност
290 "Интимно точки"

 

Класическите вибратори са сред най-купуваните, а и най-достъпните като цена вибратори.

В тази секция на нашият онлайн секс магазин ще можете да откриете не само вибратори на достъпна цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изживеете незабравими моменти в сексуалните Ви изживявания.

Всички секс играчки предлагани в онлайн sex shop „Интимно” в категория „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Този продукт, изработен от висококачествен материал, които не предизвиква алергични реакции. Големината и формата на този вибратор са в състояние да накарат всяка дама да изживее силни оргазми.

Силните вибрации на вибратора могат да бъдат увеличавани или намалявани зависейки от Вашето настроение, като така имате възможност да се отдадете на фантазиите си.

Позволете си да изпитате наслада, която не сте изпитвали никога до сега, наслада, която би могъл да ви донесе единствено уникалният класически вибратор Red Lover! Той се отличава с изключителен и стилен дизайн.

Изработен е от висококачествена пластмаса, в червен цвят.

Размерите му не са внушителни, но за сметка на това притежава мощна, двустепена вибрация, регулираща се от удобен потенциометър, разположен в долната част на вибратора.

Red Lover е подходящ, както за клиторна стимулация, така и за анално или вагинално проникване. Напълно водоустойчив е, което позволява употреба във вода, било то под душа или във ваната.

Лесен е за хигиенизиране, поради изчистения си вид и материала, от който е изработен. Red Lover притежава всичко, което бихте искали от един добър вибратор, а дори и повече!

Дължина: 13.5 см

Използваема част: 11.5 см

Диаметър: 2.3 см

Цвят: червен

Работи с 1 батерия 1.5V АА