Loading...
Вибратор Red Naughty Boy в червено

Вибратор Red Naughty Boy в червено

Код: 011027r


Стандартна цена: 69.00 лв  

Цена: 54.00 лв

Спестявате: 15.00 лв (22%)
-22%
В наличност
540 "Интимно точки"

Класическите вибратори са сред най-поръчваните, а и най-достъпните вибратори. В този раздел на нашият онлайн секс шоп ще можете да не само вибратори на достъпна цена, но и предлаганите секс играчки са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изпитате невероятни моменти в сексуалните Ви изживявания.

Защо да пропускате качествен секс?

Всички вибратори предлагани в онлайн секс магазин „Интимно” в раздел „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Предлагаме Ви страхотен модел вибратор, изработен от висококачествен силикон, които не предизвиква алергични реакции.

Размерът и формата на този вибратор са в състояние да накарат всяка дама да достигне незабравими оргазми. Силните вибрации на вибратора могат да бъдат увеличавани или намалявани в зависимост от Вашето настроение, като така имате възможност да се отдадете на фантазиите си.

Red Naughty Boy е цветен вибратор, изработен е от висококачествен силикон. Цветен е, с интересен и иновативен дизайн, подходящ е и способен да задоволи капризите и на най-взискателния си собственик.

Тялото му е леко огънато, за да може максимално да Ви достави незабравими удоволствия. Освен това има изпъкнали вени, а в основата му са разположени рингове, които допълнително ще Ви стимулират.

Препоръчваме преди и след употреба да се изплаква с топла вода и сапун!

Дължина на вибратора: 19см

Използваема част: 16,5см

Диаметър: 3см

Цвят: червен

Работи с две алкални батерии 2АА