Loading...
Вибратор Хулиган - розов

Вибратор Хулиган - розов

Код: 011016ps


Стандартна цена: 63.99 лв  

Цена: 49.00 лв

Спестявате: 14.99 лв (23%)
-23%
В наличност
490 "Интимно точки"

Класическите, реалистични вибратори са сред най-купуваните, а и най-евтини секс играчки. В този раздел на нашият онлайн секс магазин ще намерите не само играчки за възрастни на достъпна цена, но и предлаганите секс играчки са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да достигнете до незабравими моменти в сексуалните Ви изживявания.

Не забравяйте, че понякога дори само една секс играчка е достатъчна да внесе липсвалото разнообразие в сексуалните Ви изживявания с партньорът Ви.

Защо да се лишавате от всичко това?

Всички вибратори предлагани в онлайн секс шоп „Интимно” в категория „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Предлагаме Ви уникален пенис вибратор в естествена форма и перлено розов цвят, за да направите преживяванията още по-реални!

Bully Pink Shine има добре оформена глава и тяло, което ще Ви накара да достигнете безброй пъти до истински, незабравими и неповоторими оргазми!

Изпъкналите пъпчици в ствола на пениса допълнително стимулират и ще направят преживяванията незабравими.

Вибраторите от серията „Хулиган” са едни от най-купуваните, а и сред най-евтините вибратори в нашият секс шоп. Какво още чакате?

Поръчайте сега!

Дължина на вибратора: 20см

Използваема част: 18см

Диаметър: 3,5см

Цвят: розов

Работи с две алкални батерии 2АА