Loading...
Класически сребрист вибратор Silver Warrior

Класически сребрист вибратор Silver Warrior

Код: 015006


Стандартна цена: 49.00 лв  

Цена: 35.00 лв

Спестявате: 14.00 лв (29%)
-29%
В наличност

 

Класическите вибратори са сред най-купуваните, а и най-търсените секс играчки. В тази категория на нашият онлайн sex shop ще имате възможността да не само разгледате и поръчате вибратори на ниска цена, но и предлаганите секс играчки са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да се насладите неповторими мигове в сексуалните Ви изживявания.

Знайте, че понякога дори само една секс играчка е достатъчна да внесе липсвалото разнообразие в сексуалните Ви преживявания с Вашият партньор.

Защо да пропускате всичко това?

Всички вибратори предлагани в онлайн sex shop „Интимно” в категория „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Този модел вибратор е изработен от висококачествена пластмаса, в цвят сребрист металик, което го прави лесен за хигиенизиране преди или след употреба. Изчистената му форма предполага универсална употреба – той е подходящ както за клиторна стимулация, така и за вагинално или анално проникване. 

Мощната двустепенна вибрация се регулира лесно и удобно, чрез потенциометър, разположен в долната му част. 

Вибраторът е невероятно безшумен, а също така водоустойчив, което го прави перфектен любовник!

Дължина: 17см
Използваема част: 15см
Диаметър: 2,5см
Работи с 2 батерии 1.5V АА
Цвят: сребрист