Loading...
Голям вибратор с ротираща глава - The Black King

Голям вибратор с ротираща глава - The Black King

Код: 0110209b


Стандартна цена: 129.00 лв  

Цена: 99.00 лв

Спестявате: 30.00 лв (23%)
-23%
С изчерпана наличност
С изчерпана наличност
990 "Интимно точки"

Класическите вибратори са сред най-поръчваните, а и най-купуваните играчки за възрастни. В тази секция на нашият онлайн sex shop ще намерите не само секс играчки на достъпна цена, но и предлаганите вибратори са с форми и размери, които са изключително реалистични със сигурност ще Ви накарат да изпитате незабравими мигове в сексуалните Ви изживявания.

Всички секс играчки предлагани в онлайн sex shop „Интимно” в категория „Класически вибратори” са изработени от качествени материали, не предизвикват алергии и могат да бъдат ползвани в комбинация с лубриканти.

Този продукт, изработен от силикон, които не предизвиква нежелани алергични реакции.

Големината и формата на този вибратор са в състояние да накарат всяка дама да изживее незабравими оргазми. Силните вибрации на вибратора могат да бъдат увеличавани или намалявани в зависимост от Вашето настроение, като така имате възможност да се отдадете на фантазиите си.

Представяме Ви един вибратор, който ще задоволи изискванията на всяка дама, която наистина знае какво иска!

Ако сте от тези жени, които желаят да получат максимума, то този палавник е точно за вас!

Със своите цели 22 сантиметра вибраторът е перфектният любовник, който би могъл да Ви качи на седмото небе от удоволствие! Освен със своите внушителни размери, вибраторът се отличава и с невероятните ротиращи движения, които изпълнява, движения, които трудно, а дори и невъзможно би могъл да наподоби един истински мъж.

Този палавник е изработен от екологично чист силикон, по цялата си дължина е покрит с изпъкнали, реалистични вени, а главичката му е голяма и добре оформена. А за да е още по-завършен, той има и тестиси.

В долната част на вибратора е прикрепена поставка, която позволява прилепването му към гладка повърхност, което го прави подходящ за употреба в различни пози, а също така придържането му с ръка става излишно.

Ротиращите движения, които изпълнява, се регулират от удобно дистанционно, прикрепено с тънък кабел към пенисовидното тяло.

Дължина: 22см

Диаметър: 4см

Работи с 2 батерии 1.5V АА

Цвят: черен